maandag 25 juli 2011

Sienna past weer in de slaapzak

Sienna's heupjes zijn niet helemaal gelijk gegroeid en daarom draagt ze een spreidbroekje. Die heeft ze al een tijdje en dat gaat prima hoor. Een paar weken geleden hadden we weer controle en er was nog een kleine afwijking te zien. Ze hoeft nu alleen tijdens haar slaapjes een spreidbroekje aan. Als ze wakker is mag hij af! Dat is fijn, want nu past ze gewoon lekker in de maxicosi en in de kinderstoel! Stiekum hoopten we natuurlijk dat hij helemaal niet meer aan hoefde. Maar ach, we zijn blij dat dit veel ellende voor later kan voorkomen.
Maar de laatste tijd sliep Sienna gewoon onder lakentjes, omdat ze niet meer een slaapzak paste met dat ding aan. En de kleine druktemaker dat ze is, trekt ze dus iedere keer de lakentjes los als ze eigenlijk moet gaan slapen. Beetje lastig.
Maar dit probleem is voor ons opgelost! De moeder van de vriend van mijn schoonzusje (volg je het nog?) kan heel goed naaien en heeft supersnel 2 perfect passende slaapzakjes voor Sienna gemaakt en nog een bijpassend popje ook! We zijn er echt heel blij mee. Zo is het een heel stuk veiliger en warmer voor onze kleine meid.Voor de mensen die mijn vorige blogje hebben gelezen...
Nu jeukt het toch wel behoorlijk hoor, als ik de druppeltjes in neem. Vooral in mijn oren. Gelukkig duurt het maar een half uurtje ongeveer. Maar het is zeker nog wel vol te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!