vrijdag 19 oktober 2012

Mijn eigen gezinnetje

Eindelijk heb ik weer eens een keer de tijd genomen om foto's van mijn eigen dochter te maken. Ik vind het zo zonde dat ik zoveel foto's van anderen maak, en zelf bijna geen foto's heb van mijn eigen gezin. Ik stel het steeds makkelijk uit, omdat je denkt dat het op een later tijdstip ook nog wel kan, maar ondertussen komt het er niet echt van.

Sienna 2011
Maar nu zijn we dus toch weer eens de deur uit gegaan, speciaal om foto's van m'n dochter Sienna te maken. Sienna was niet ziek, het was droog weer, we hadden geen afspraken die middag, dus gingen we naar het Mastbos in Breda. Daar waren we vorig jaar ook geweest om foto's te maken voor de uitnodigingen voor Sienna's verjaardag. We zaten op een open plek waar best wel veel mensen zich verzamelen en vooral ook veel honden. Héél goed opletten waar je loopt dus, want overal ligt hondenpoep! We hebben de hoopjes gelukkig goed weten te ontwijken.
De portretfoto's van Sienna die ik dit keer maakte gebruik ik ook weer voor o.a. uitnodigingen, dus die laat ik nog eventjes niet zien. Helaas pindakaas voor jullie!
Maar nu we er toch met z'n drietjes waren, was het wel zo leuk om meteen maar een paar gezinsfoto's te maken. Dat betekent dus tig keer heen en weer lopen naar de camera, omdat ik er zelf natuurlijk ook op moest! Ik heb wel een afstandsbediening, maar je wilt toch steeds even checken of de foto een beetje gelukt is. Het was wel een beetje een uitdaging, want Sienna vond natuurlijk alles interessanter dan dit, het weer was toch niet zo heel erg mooi, we hadden toch niet zo heel veel tijd en er kwamen ook honden op ons afgerend. Maar het is gelukt, hoor!

Van Egmondjes 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!