maandag 11 februari 2013

Het gezin van mijn schoonzus


Gelukkig heb ik het getroffen met een hele leuke schoonfamilie, wat ben ik daar blij mee!
Daar hoort ook het allerliefste schoonzusje bij: Ursula!
Ze heeft een heel leuk gezinnetje met haar vriend Wouter en zoontjes Joep en Ties. Die twee kids zijn echt stoere, vrolijke jongetjes en naast dat ik zelf helemaal weg van ze ben vind ik het ook heel leuk voor mijn eigen dochter, Sienna.
Sienna is nu twee jaar en heeft wel een beetje moeite in de omgang met andere kindjes. Ook als ze Joep weer ziet moet ze altijd even 'wennen', maar op een gegeven moment komt ze wel los en heeft ze juist heel veel plezier met hem. Als ze ouder worden zal het vast alleen nog maar leuker worden! En dan kan Ties ook meespelen, want nu is hij nog een lief baby'tje.
Sienna en Joep spelen onder de tafel.
Maar nu gaan we even een stukje terug in de tijd, want ik wil jullie graag een paar foto's laten zien van de zwangerschappen en de pasgeboren Joep en Ties! Wat een mooi gezinnetje, toch?


Ursula zwanger van Joep
Joep 1 dag oud

Met Wouter in verwachting van Ties
Supermamma met Ties
Nieuwste aanwinst Ties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!