dinsdag 5 maart 2013

MamaFair Breda

Zet maar alvast in je agenda:
Zondag 14 april 2013 → naar de MamaFair Breda!


De MamaFair is een overdekte 'feel good' markt voor zwangeren, mamma's en kids waar kleine webshops hun waar een keer in 'real life' presenteren.
De MamaFair vindt plaats in het Gemeenschapshuis Vianden (Viandenlaan 5, Breda) en duurt van 11 tot 17 uur. De entree bedraagt 5 euro en is inclusief een welkomstdrankje. De kids mogen gratis mee naar binnen. Voor de eerste 100 online aangeschafte kaarten hebben ze een luxe goodiebag (nog beschikbaar!). www.mamafair.nl

En ik heb dus ook een plaatsje op deze Fair met FotoKadootje.nl! Ik heb er zo'n zin in! Ik sta tussen allemaal leuke, mooie en creatieve hebbedingen en hoop leuke en mooie (aanstaande) mamma's en kids te ontmoeten.
Wie komt er even een praatje met me maken op dit leuke event?

Natuurlijk ga ik nog voor leuke aanbiedingen zorgen, dus hou deze site goed in de gaten! Wist je dat FotoKadootje.nl ook een Facebook pagina heeft? Like de pagina, zodat je nog makkelijker op de hoogte blijft! www.facebook.com/fotokadootje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!