maandag 15 april 2013

De MamaFair was een succes!

Dat was leuk om mee te maken. Voor het eerst dat ik op een fair met een stand stond. Maar ook de MamaFair zelf is nieuw. Ik had niet echt een beeld van wat ik nou precies moest verwachten. Maar het was dus heel leuk!
Er waren heel veel mooie en creatieve stands met echt hele leuke producten en diensten en hele aardige mensen die daar bij hoorden. Natuurlijk heb ik ook hele gezellige gesprekken gehad met de bezoekers. Heerlijk om al die Bolle Buiken voorbij te zien komen en ook veel vrolijke kindjes. Iedereen was blij. Er hing een lente-achtige sfeer met veel vrolijke kleuren. Ook wat vrienden en familie waren langs gekomen, echt superlief en gezellig! Mijn lieve schoonouders hielpen met het op- en afbouwen en m'n schoonmoeder heeft de hele dag bij mijn stand geholpen! Daardoor kon ik ook tussendoor wat foto's maken. En naar de toilet gaan, haha, dat moet ook gebeuren! Kortom, ik vond het een geslaagde dag! Jullie ook?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!