zaterdag 13 april 2013

MamaFair aanbieding

En, zijn jullie er allemaal bij morgen? Zoals jullie inmiddels wel weten sta ik dan op de MamaFair. Ik heb er zin in! Ik weet zeker dat het een hele leuke dag gaat worden. Ik hoop stiekem dat ik zelf niet te veel ga uitgeven, want ik heb al zoveel leuke dingen voorbij zien komen.

Maar speciaal voor deze dag heb ik 2 leuke aanbiedingen!

Boek je morgen op de MamaFair een Bolle Buiken Fotosessie bij mij, dan krijg je GRATIS en een CANVAS van 40x30cm van je mooiste foto!

Boek je morgen op de MamaFair een Blije Baby Fotosessie bij mij, dan krijg je 2 BRAGBOOKS KADO!

Het Bragbook is een nieuw item in het assortiment en is echt ideaal voor bijvoorbeeld Mamma en/of Oma om mee te nemen in haar tas, zodat ze lekker tegen iedereen kunnen opscheppen over het mooiste kindje van de wereld! Het is klein en licht en heeft toch wel 26 pagina's. Binnenkort zal ik er een fotootje van laten zien en het op de website plaatsen. Maar een voorbeeld van het Bragbook is te bekijken bij mijn stand op de MamaFair!

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!