zaterdag 27 april 2013

Moederdag

Cadeaubon FotoKadootje.nl
Ja ja, 12 mei is het Moederdag! En ook aanstaande- of verse pappa's worden erg attent gevonden als je aan je partner iets geeft namens jullie nog te jonge kindje. Nog geen cadeau bedacht?
Alle moeders zijn gek op foto's van haar kinderen, en helemáál blij maak je haar met een leuke fotosessie van haar en de kids of het hele gezin.
Gelukkig is dat nog te regelen!
Bestel gewoon de feestelijk verpakte cadeaubon van FotoKadootje.nl!
Cadeaubonnen kun je hier bestellen. Vermeld in het opmerkingen-veld dat je gebruikt wilt maken van de moederdag-actie en de allerliefste moeder van de wereld krijgt gratis een afdruk van 20x30cm van de mooiste foto van haar fotosessie. Deze actie is alleen geldig voor cadeaubonnen die besteld zijn vóór 12 mei 2013.

Maar ik heb nog een leuk idee!Ik heb een mooie moederdag-jaarkalender voor je gemaakt! En je mag het gratis downloaden en uitprinten (op A4)! Je kunt dit dan bijvoorbeeld op een kartonnetje plakken en er een lintje doorheen prikken aan de bovenkant, zodat het opgehangen kan worden. Klinkt simpel, maar mamma is er zeker weten blij mee.
Moederdagkalender FotoKadootje.nlMaar nog leuker: Print het uit, koop een leuk lijstje en lijst het in! Heb je ook bovenstaande cadeaubon voor haar besteld, dan kan ze eventueel, na haar fotosessie, haar gratis afdruk in dat lijstje doen! Leuk, hè?
Het is een pdf-bestand dat met het programma Adobe Reader geopend kan worden. Mocht je het programma nog niet op je computer hebben staan, dan kun je dat hier gratis downloaden.

Download hier de moederdag-jaarkalender!

Veel plezier met het geven van deze cadeau's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!