vrijdag 17 mei 2013

Bolle Buik van Saskia

Ze was het eerst niet van plan, maar had tóch nog op het laatste moment besloten om haar mooie, ronde buik te laten fotograferen. Saskia had de stand van FotoKadootje.nl op de MamaFair zien staan en nam daarna contact op via deze website.
Ze was al 36 weken en vroeg zich af of het nog wel mogelijk was. Natuurlijk wil ik het liefst dat je zo vroeg mogelijk al een fotosessie reserveert, dan ben je zeker van een plekje, maar in dit geval had ik gelukkig nog wel plek.
In mijn antwoord op haar bericht had ik het erover dat we dan wel snel moesten afspreken, omdat we ten eerste het risico lopen dat de baby al geboren wordt en dat we dan dus te laat zijn voor een Bolle Buik Fotosessie, maar ten tweede hebben de meeste vrouwen in de laatste maand van de zwangerschap meer last van allerlei kwaaltjes. En dat kun je soms terug zien op de foto. Ik had het over vocht vasthouden (ikzelf had echt een onwijs dikke nek en opgezwollen voeten en vingers), vermoeidheid en andere ongemakken. Loop je er zo bij, en heb je nog geen mooie foto's van je buik, dan moet je het natuurlijk nog steeds doen. Het hoort bij je herinnering en ik zie daar ook nog altijd het mooie in. Ik ben altijd zwaar onder de indruk van de rigoureuze aanpassingen van de natuur. Maar het liefst willen de meeste vrouwen op hun allermooist op de foto. Logisch. En dat is meestal ergens tussen de 32ste en 36ste week.

Maar goed, kom ik dus bij haar thuis om de foto's te maken, ziet ze er gewoon helemaal perfect uit! Niks geen wallen onder haar ogen of dikke armen. Nee, een knappe meid met een stoer jurkje aan, haren mooi, slank en vrouwelijk figuur. Dat is fijn!
Haar man Jurgen kon zich gelukkig ook nog losrukken van zijn werk en om als aanstaande pappa ook nog even te poseren. Zelfs hun poes Phoebe, die eigenlijk helemaal niet van plan was om op de foto te gaan, heeft toch nog even geposeerd voor de foto!

Wat een leuk stel is dit. Het kindje is straks helemaal in goede handen bij hen.

Bolle Buik Saskia   2 opmerkingen:

 1. Iris Trommelen18 mei 2013 om 09:35

  Erg mooie foto's gemaakt!
  En zeker een leuk stel en een hele lieve papa en mama!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Iris! Haha, jij kent ze vast beter dan ik. Ik heb ze maar heel even ontmoet. Maar ik vond ze super aardig. Ik hoop dat ze een soepele bevalling krijgen en een gezond kindje!

   Verwijderen

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!