woensdag 29 mei 2013

Mama's Lounge Breda


Mama's LoungeVanochtend wilde ik naar de Mama's Lounge gaan. Dat leek me heel leuk!
Mama's Lounge is een live netwerk voor zwangere vrouwen en moeders met kinderen van 0-12 jaar. Het is opgericht door Gwen Peters en Mercedes Thys. Je kunt er inspiratie opdoen en netwerken, ze hebben interessante thema’s, er zijn workshops en gastsprekers en ondertussen geniet je van heerlijke sappen en gezonde lekkernijen voor jou en je kind. Jawel moeders, je kind(eren) mag je gewoon meenemen!
Mama's Lounge Breda zal elke laatste woensdagochtend van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur plaatsvinden bij Smaakwarenhuis de Lage Landen, Ginnekenweg 11-13 in Breda.
En vandaag was de opening!

Maar toen ik m'n dochter al wat later dan gepland naar het kinderdagverblijf had gebracht, op de fiets, en ik helemaal natgeregend weer thuis kwam, dacht ik dat het wel een goed plan was om even rustig wat te eten en email te beantwoorden en te wachten tot de regen zou stoppen. Ondertussen werd het steeds later en zag ik er niet meer veel nut in om toch nog te gaan. Maar ik was toch wel héél erg nieuwsgierig. Dus toch - hop - de fiets op, en door de motregen naar het Smaakwarenhuis gegaan. Ik was er om 11:35 uur. Terwijl het maar tot 12:00 uur zou duren. Toen ik mijn fiets op slot zette hoorde ik 2 vrouwen enthousiast praten over de presentatie die net gegeven was door Renske Tjoelker, de schrijfster van het boek 'Hoezo Roze Wolk ?!'. Hè, balen dat ik dat toch gemist heb. Toch even binnen kijken of er nog iemand is.


Binnen werd ik heel vriendelijk opgevangen door de man van Mercedes en hij bracht mij helemaal op de hoogte van alles dat er gaande was en gaf ook nog wat goede tips die hij tijdens de presentatie had opgevangen. Ik kreeg een welkomstdrankje en binnen een hele korte tijd ontmoet ik allemaal leuke, inspirerende mensen! Natuurlijk heb ik even met Gwen gesproken, één van de oprichtsters die ik al kende van toen ik zwanger was, ik zat bij haar op zwangerschapsyoga. Zij is een bezig bijtje met volop ideeën. Mama Wear is ook van haar, ze ontwerpt hippe en comfortabele shirts en rompers voor de aanstaande mama en baby. Ook heb ik bijvoorbeeld Anouk Möller van Cinemum ontmoet. Ik heb wel eens eerder ook op de Facebookpagina geschreven dat ik Cinemum zo'n geweldig idee vind. Lekker naar de bios met je baby, maar dan helemaal leuk en comfortabel voor de volwassenen én voor de kindjes! Leuk om haar te ontmoeten en te spreken. Ook nog even gesproken met gastspreker Renske, en Mercedes, de andere oprichtster van Mama Lounge. Kortom, allemaal vrouwen, moeders met geweldige ideeën en interessante ondernemingen. Niet alleen voor mij interessant, maar ook voor jullie (lezers van mijn blog)! Ik ben blij dat ik toch nog gegaan was en volgende keer zorg ik dat ik er zéker bij ben! En dan op tijd! De volgende editie van Mama's Lounge is op woensdag 26 juni. Het thema is 'Voeding en gezond eten met kids'. De toegang is €5,-. Kom je dan ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!