vrijdag 30 augustus 2013

Co-sleeper van Ikea

Volgen jullie mij ook al op Twitter? Ik tweet niet heel veel en meestal gaat het over mijn dochter, maar toch heb ik regelmatig zulke leuke gesprekken met zulke lieve en inspirerende mensen. Als je een probleempje hebt, tweet je erover en hupsa, van alle kanten wordt er geholpen en meegeleefd. Dus heb je ook Twitter? Volg mij dan op twitter.com/texasvanegmond.

En net las ik toch een interessante tweet van Rianne van den Broek!


Ik wilde hem retweeten, omdat ik best wat zwangere volgers heb die misschien zoiets nog wel kunnen gebruiken. Toen keek ik naar de advertentie op Marktplaats en ik herkende óns bedje voor Sienna! Ja, dat bedje hebben wij ook en onze dochter slaapt daar nog steeds in. Het is een Gulliver babybedje en de bodem kan op twee hoogtes worden gemonteerd. Als je kind groter wordt en zelf in/uit het bed kan klimmen, kan één zijkant worden verwijderd en dan heb je een open bedje. Dat vond ik wel handig. Maar het bedje is dus nóg handiger dan ik dacht! Want je kunt er dus heel makkelijk een co-sleeper van maken! Een mooie manier om veilig samen te slapen. Op de hoogste stand, met de zijkant eraf, en dan tegen jouw bed aanzetten. Ideaal als je borstvoeding geeft, maar ook heel fijn als je een baby hebt die 's nachts moeilijk slaapt. Heel logisch, maar het was totaal niet in mij opgekomen, terwijl we dit zó goed hadden kunnen gebruiken. Kom ik er dus nu pas achter. Ik heb ruim 2 jaar nauwelijks geslapen. En nu slaapt ze door.
Zeldzaam moment dat Sienna lekker sliep
Voor sommigen van jullie is dit misschien al oud nieuws, want als ik er op Google dan zie ik genoeg links hierover, maar voor de mensen die nog geen babybedje gekocht hebben en er nog wel eentje zoeken, zou dit wellicht een hele goede tip kunnen zijn! Ben jij toevallig zo iemand? Doe een bod!

Edit (31-08-2013): Oja, ik kreeg vanochtend nóg een tip van Rianne! Je kunt de hoogte zelfs perfect aanpassen aan je bed door een paar extra gaatjes te boren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!