woensdag 28 augustus 2013

Gewonnen fotosessie

Oké, komkommertijd is nu toch echt wel voorbij. Ik heb te lang al geen updates meer geplaatst en ik ga mijn best doen om dit voortaan weer wel wat regelmatiger te gaan doen. Maar ik heb afgelopen tijd wel fotosessies gedaan natuurlijk, en een paar daarvan wil ik nog wel graag met jullie delen. Komende tijd zullen die dus één voor één nog wel langskomen op dit blog.

Maar wat ik zéker als eerste met jullie wil delen is de gewonnen fotosessie! Ik had een actie via Facebook geplaatst en die is gewonnen door Patricia! Ik mocht haar en haar gezin op de foto zetten in het speelbos in het Mastbos in Breda. Ik was daar nog nooit geweest en kreeg een hele leuke rondleiding, zodat ik er ook nog vaker naartoe kan met mijn dochter.
Het is een heerlijk gezin. Je kunt lekker met ze kletsen en ze zijn heel eerlijk en open. En ze hebben humor en zijn wel in voor een geintje (zie bijvoorbeeld de snorrenfoto hieronder). En Jodi (zoon) is een schatje, en stoer tegelijkertijd. Hij wilde natuurlijk liever lekker ravotten dan op de foto, maar hij wilde wel poseren als hij daarna ook foto's van mij mocht maken. OMG, moet ik zélf ineens op de foto!?! Maar hij deed het eigenlijk best goed! Ik poseerde eigenlijk niet zo goed. Maar daar zal ik aan gaan werken. :s
Nou, hier is dan een kleine impressie van de fotosessie:

Gezellig gezin
Patricia, Edwin en Jodi

kus
Een dikke kus in een hut van takken

kabelbaan
Op de kabelbaan
Balanceren op de boomstam
Hou vol!

Vallen van de boomstam
Whoooooow!

Familie Snor
Familie Snor

Mister Mustage
Staat 'm wel

Texas is de pineut
© Jodi 2013 dus. Hm. Hier moest ik er zelf aan geloven. :)
2 opmerkingen:

  1. leuke foto's, leuke tijd, nog bedankt Texas!!
    groetjes Edwin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel graag gedaan, Edwin! Is alweer ff geleden, hè? Ik vond het ook heel leuk met jullie!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!