Bolle Buiken


De bolle buik
De meeste zwangere vrouwen lopen trots met hun bolle buik naar voren. Ondanks alle vervelende kwaaltjes voelen ze zich op en top vrouw. Het is toch ook prachtig en een wonder hoe het mogelijk is dat er een kleine baby in je buik groeit? Je kijkt heel erg uit naar de komst van je baby, maar voor je het weet is die bijzondere tijd van zwanger zijn voorbij. Een zwangerschapsfotosessie geeft een mooie herinnering van deze spannende periode en die prachtige bolle buik.


Reserveren

Tussen de 32ste en 36ste week van je zwangerschap is je buik over het algemeen op zijn mooist voor fotografie. Maar bij sommige vrouwen is de baby dan al ingedaald, elke zwangerschap is anders. Ga op je eigen gevoel af, dat is vaak het beste. Probeer ruim van te voren te reserveren om te voorkomen dat ik niet volgeboekt zit in die periode.
Reserveren kan hier.


Kleding

Zwangere vrouwen hebben prachtige rondingen en die willen we goed showen. Kies kleding die je zelf mooi vindt staan, en kies ook de kleuren die je zelf mooi vindt. Van mij mag de kleding de ronde buik flink accentueren. Draag ruim van te voren geen strakke kleding om afdrukken op de huid van je buik te voorkomen.
Nog een kleine tip: Met buikfoto’s komen je handen meestal ook in beeld. Geef die dus ook wat aandacht en verzorg de nagels goed.


gelukkige mamma UrsulaDe fotosessie

Ik fotografeer bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Zo creëren we een unieke reportage van jouw zwangerschapstijd in jouw vertrouwde omgeving en eigen sfeer. Ik neem alle benodigdheden mee en zoek naar de mooie plekjes met mooi licht. Het liefst werk ik met natuurlijk licht. Dat geeft natuurlijke en pure foto's. Maak je geen zorgen als je huis niet supernetjes is, je hebt wel iets anders aan je hoofd, en ik vind/creëer altijd wel een mooi plekje voor de foto's. De fotosessie duurt 1 tot 2 uur.


Bestellen

Binnen 2 weken na de fotosessie stuur ik via de email een link waar de foto's online bekeken en besteld kunnen worden. Dit online fotoalbum is ook te vinden via het menu onder 'BESTELLEN' op deze website.


genietende mamma TexasInvestering

Bolle Buik Fotosessie: €90,-
Je krijgt €15,- besteltegoed cadeau!
De foto's komen in een online album waar fotoafdrukken en andere fotoproducten besteld kunnen worden (v.a. €2,50). Je kunt dus thuis op je gemak de foto's bekijken en dan pas beslissen wat je precies wilt bestellen.

Fotoafdrukken:
Er zijn veel verschillende formaten en producten in de hoogste kwaliteit te bestellen, maar hieronder zijn een paar voorbeelden van veel gekozen producten:

Fotoafdrukken:
10x15cm: €2,50
13x19cm: €6,-
20x30cm: €12,50
30x45cm: €25,-

Foto op canvas:
30x45cm: €75,-
50x75cm: €110,-

Overige producten:
Tuinposter 40x60cm: €90,-
Ingelijste foto 13x18cm: €25,-
Mok met foto: €15,-

Extra nabestellingen van meer/andere producten zijn natuurlijk ook mogelijk.

mooie mamma UrsulaDigitale beelden bestellen:
Per foto in hoge resolutie en een versie in klein formaat: €30,-
10 foto's in hoge resolutie en in klein formaat: €250,-
Niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Alle bedragen zijn inclusief nabewerking, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Na een aanbetaling van €30,- staat de afgesproken datum vast. Bij afzegging wordt dit bedrag niet retour gegeven, maar kan wel verrekend worden bij het verzetten van een afspraak mits op tijd doorgegeven.
Er worden geen reiskosten gerekend voor locaties in Breda. Reiskosten buiten Breda: €0,30 per km.

Klik hier om een Bolle Buik Fotosessie te reserveren.


Cadeaubon

Geef een Bolle Buik Fotosessie cadeau! Origineel en persoonlijk, gegarandeerd succes!
De aanstaande moeder zal er ontzettend blij mee zijn. Wie wil er nou niet zo'n mooie herinnering aan deze bijzondere periode?
De bon wordt mooi ingepakt verzonden met een los kaartje erbij waar nog iets persoonlijks opgeschreven kan worden.
De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor een Bolle Buik Fotosessie, een Blije Baby Fotosessie of voor elk gewenst bedrag.
De cadeaubon is tot een jaar geldig na uitgifte.

Klik hier om een cadeaubon te bestellen.


Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!