Texas


Texas van Egmond
1977 te Amsterdam
Breda
Getrouwd
Fotografeert
Mijn hele leven heb ik een interesse voor fotografie gehad en sinds mijn eigen kinderwens heb ik ontdekt dat ik het allerliefst schattige, pasgeboren baby's fotografeer. Daar heb ik me volledig in verdiept en gespecialiseerd en ik geniet er met volle teugen van. Ik leef heel erg mee met nieuwe ouders, vind alle zwangere vrouwen prachtig en elke verse baby die ik ontmoet lijkt steeds wel de mooiste op aarde te zijn. Ik fotografeer Bolle Buiken en Blije Baby's, en ik kan me niet voorstellen dat ik hier ooit op uitgekeken raak.

Mijn stijl van fotograferen is voornamelijk 'Lifestyle'. Ik fotografeer bij de mensen thuis of op een andere gewenste locatie en dat werkt o.a. mee in het doel om mooie, niet-geposeerde, persoonlijke beelden te creƫren. Het is een registratie van een belangrijk moment in je leven, maar ik zie mijn foto's meer als kunst, waarin ik de schoonheid van dat specifieke natuurwonder wil laten zien.

Tijdens een fotosessie neem ik altijd ruim de tijd voor het comfort van de baby of de zwangere mamma. De baby is altijd de baas en het belangrijkst.

Wil je me nog iets beter leren kennen? Volg dan m'n blog, volg me op Twitter, Vind FotoKadootje op Facebook leuk, nodig me uit op m'n persoonlijke Facebook profiel, volg me op Instagram, neem contact met me op of boek een fotosessie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!