Blije Baby's

newborn Lizz
Baby

Maandenlang hebben jullie uitgekeken naar de geboorte van je kind. En daar is jullie prachtbaby dan ineens. Zoveel liefde, zo klein verpakt.
De eerste weken gaan voorbij in een roes en je baby groeit daarna als kool. Ouders denken altijd nog vaak terug aan hoe heerlijk het is om zo'n kleintje vast te houden, die kleine handjes te zien, dat lieve neusje...
baby YseEen babyfotosessie is een perfecte manier om deze details vast te leggen om er jaren later nog steeds van te genieten.


Reserveren

Boek een fotosessie van een pasgeboren baby zo vroeg mogelijk al tijdens de zwangerschap. Zo kan ik er voor zorgen dat ik niet volgeboekt zit rond de uitgerekende datum. Mocht de zwangerschap toch ineens anders verlopen, laat het dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we de afspraak eventueel verplaatsen.
De typische newborn-foto's worden gemaakt binnen 2 weken na de geboorte! Dag 5 t/m 10 is het meest ideaal. In deze periode kunnen baby's nog zo heerlijk opkrullen en hebben ze meestal nog geen last van huiduitslag. Ook slapen ze nog veel vaster dan na de kraamperiode en dat geeft ons meer mogelijkheden en dan merkt de baby er het minst van.
Natuurlijk is het na die eerste 2 weken nog steeds mogelijk om mooie babyfoto's te laten maken. Elke leeftijd heeft zijn bijzonderheden en geven mooie herinneringen.
Reserveren kan hier.


Sienna in badDe fotosessie

Jullie kunnen op de dag van de fotosessie lekker thuis blijven. Voor de baby is het ook fijn om in een vertrouwde omgeving te zijn en dat zijn/haar ritme zo min mogelijk wordt verstoord. Ik neem alle benodigdheden mee en zoek in jullie huis een mooi plekje met een mooie lichtinval. Het liefst werk ik met natuurlijk licht. Dat geeft natuurlijke en pure foto's. Maak je geen zorgen als je huis niet supernetjes is, je hebt wel wat anders aan je hoofd, en ik vind/creƫer altijd wel een mooi plekje voor de foto's.
Houd er rekening mee dat de fotosessie tot 3 uur kan duren. Tussendoor kan er gevoed worden, verschoond of geknuffeld.
De verwarming mag van te voren even een paar graadjes hoger gezet worden. Dat is comfortabeler voor de baby bij het uit- of omkleden.

newborn Sienna slaapt
Bestellen

Binnen 2 weken na de fotosessie stuur ik via de email een link waar de foto's online bekeken en besteld kunnen worden. Dit online fotoalbum is ook te vinden via het menu onder 'Foto's bestellen' op deze website. De foto's zijn beschermd met een wachtwoord, zodat je zelf kunt bepalen wie de foto's ook mag nabestellen.

baby Sienna
Investering

Een Blije Baby Fotosessie is €120,-
Je krijgt €15,- besteltegoed cadeau!
De foto's komen in een online album waar fotoafdrukken en andere fotoproducten besteld kunnen worden (v.a. €2,50). Je kunt dus thuis op je gemak de foto's bekijken en dan pas beslissen wat je precies wilt bestellen.

Fotoafdrukken:
Er zijn veel verschillende formaten en producten in de hoogste kwaliteit te bestellen, maar hieronder zijn een paar voorbeelden van veel gekozen producten:
Fotoafdrukken:
baby Yse10x15cm: €2,50
13x19cm: €6,-
20x30cm: €12,50
30x45cm: €25,-
 
Foto op canvas:
30x45cm: €75,-
50x75cm: €110,-
 
Overige producten:
Tuinposter 40x60: €90,-
Ingelijste foto 13x18: €25,-
Mok met foto: €15,-

baby Yse in bloempotDigitale beelden bestellen:
Per foto in hoge resolutie en een versie in klein formaat: €30,-
10 foto's in hoge resolutie en in klein formaat: €250,-
Niet bedoeld voor commerciƫle doeleinden.

Extra nabestellingen van meer/andere producten zijn natuurlijk ook mogelijk.

Yse met pappa en mammaAlle bedragen zijn inclusief nabewerking, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Na een aanbetaling van €30,- staat de afgesproken datum vast. Bij afzegging wordt dit bedrag niet retour gegeven, maar kan wel verrekend worden bij het verzetten van een afspraak mits op tijd doorgegeven.
Er worden geen reiskosten gerekend voor locaties in Breda. Reiskosten buiten Breda: €0,30 per km.

Klik hier om een Blije Baby Fotosessie te reserveren.


Cadeaubon

Geef een Blije Baby Fotosessie cadeau! Origineel en persoonlijk, gegarandeerd succes!
Perfect als kraamcadeau, maar ook super voor een verjaardag, moederdag, kerst, enz.
baby Sienna kerstDe bon wordt mooi ingepakt verzonden met een los kaartje erbij waar nog iets persoonlijks opgeschreven kan worden.
De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor een Bolle Buik Fotosessie, een Blije Baby Fotosessie of voor elk gewenst bedrag.
De cadeaubon is tot een jaar geldig na uitgifte.

Klik hier om een cadeaubon te bestellen.Dankjewel voor het bezoeken van mijn site! Ik vind het erg leuk als je een reactie achter zou laten!